AJÁNLATKÉRÉSHelyszíni felméréssel, szaktanácsadással, bemutatóteremmel állunk az Ön rendelkezésére árnyékolási problémáinak legcélszerűbb megoldása érdekében. Üzemünkben kiváló minőségben, korszerű technológiával, a Megrendelők igényei és elképzelései szerint, egyedi méretben gyártunk le minden terméket. Vállaljuk a helyszíni felszerelést, beépítést is, így teljes körű garanciát tudunk nyújtani.
Ajánlatot készíteni néhány előzetes méret alapján, a felszerelés körülményeinek ismerete nélkül nagyon kockázatos. Sokszor megnyeri tetszésünket valamilyen árnyékoló, de a különböző műszaki lehetőségek közül a szakember csak a helyszínen tudja az optimális megoldást kiválasztani, a környezettel harmonizáló anyagokat és színeket megtalálni. Ennek ellenére - előzetes információként - az alábbi űrlap kitöltése esetén készséggel adunk árajánlatot.
Kérjük, szíveskedjék az Ön elképzelését minél részletesebben leírni, a méreteket (cm-ben), a darabszámot és a működtetés módját pontosan megadni. Minden adat segíti a sikeres együttműködésünket, így az Ön napközben hívható vonalas vagy mobil telefonszáma is.
Munkatársaink rövid időn belül elkészítik az Ön által megadott információk alapján az árajánlatot. Kérjük ne csak a végösszegét nézze meg, hanem a műszaki tartalmát és a felajánlott szolgáltatásokat is, pld.: felmérés, szerelés, garancia, szervíz stb.

Powered by BreezingForms